RABO-bank Noord-Veluwe steunt Project Palingrokerij

In de afgelopen maanden kreeg het Project Palingrokerij Rozemarijnsteeg 25 een financiële ondersteuning door drie bestuurders uit de Ledenraad van de RABO-bank Noord-Veluwe. Lusine Grigoryan, Johan Beun en Dirk Oldenbroek stelden elk hun cheque van 1.250 euro beschikbaar voor de plannen met betrekking tot de verduurzaming van de oude palingrokerij aan de Rozemarijnsteeg. Een prachtige opsteker voor de projectgroep van Arent thoe Boecop, die op dit moment bezig is met het ontwerpen van een inrichtingsplan voor het museum in oprichting.

De RABO-bank is een coöperatie. Er is geen sprake van aandeelhouders, maar er zijn leden. Elke lokale RABO-bank heeft een Ledenraad, een schakel tussen de leden en de bank, die de belangen van de leden probeert te behartigen.

De Ledenraad van Rabobank Noord Veluwe denkt en beslist mee over het beleid van de bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank zijn daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit 36 leden. Zij praten namens meer dan 24.000 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in de regio Noord-Veluwe.

De projectgroep Palingrokerij Rozemarijnsteeg 25 bestaat uit Kees van de Streek, Lammert van het Goor, Wim van Triest en Willem van Norel. De stuurgroep is op dit moment bezig met fondsenwerving, restauratieplannen en het ontwerpen van een inrichtingsplan.

U dient ingelogd te zijn om het gehele bericht te lezen. Nog geen account?Inloggen

Inschrijven