Sfeerwandeling opnieuw een groot succes

De jaarlijkse sfeerwandeling door de Elburger binnenstad op dinsdag 19 december is ook dit keer een groot succes geworden. Er waren dit keer 130 deelnemers. Organisator Willem van Norel had dit jaar een boekje met vijftig prikkelende opdrachten samengesteld. De vragen waren verdeeld over de vier stadskwartieren. De deelnemers konden in groepjes de stad verkennen. Bovenlichten, keitjesstoepen, jaartallen, gevels en andere bijzondere elementen stonden centraal in deze puzzeltocht door de vesting Elburg. Tussendoor kon er warme chocolademelk met koek worden genuttigd in het Gruithuis.
Na afloop van de wandeling (omstreeks 21.30 uur) werd in het pand Beekstraat 3 een PowerPointpresentatie verzorgd waarbij alle antwoorden op de opdrachten op een groot scherm de revue passeerden. Het bestuur kijkt met voldoening terug op deze sfeerwandeling mede vanwege de vele enthousiaste reacties van de deelnemers.

U dient ingelogd te zijn om het gehele bericht te lezen. Nog geen account?Inloggen

Inschrijven