Historische wandeltocht Arent thoe Boecop

Op zaterdag 18 mei (en niet op 11 mei) organiseert de oudheidkundige vereniging Arent thoe Boecop wederom een interessante wandeltocht. We lopen dit jaar het Thornspiccerpad Landgoederenroute langs huize Old Putten, huize Schouwenburg en huize Klarenbeek.

De start is om 8.30 uur bij het Gruithuis in de Krommesteeg. Er zijn dit keer twee afstanden: 22 kilometer en 10 kilometer. Onderweg zal er worden gezorgd voor koffie/thee en wat lekkers Op enkele plekken zal er een kort historisch verhaal worden verteld.

Deelname aan de tocht is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig. Wel zal iedereen op eigen risico meelopen. Nadere inlichtingen over de tocht kunnen eventueel worden verstrekt door Willem van Norel (684595 of willemvannorel56@gmail.com).

Van harte aanbevolen!

U dient ingelogd te zijn om het gehele bericht te lezen. Nog geen account?Inloggen

Inschrijven