Historische fietstocht Arent thoe Boecop

Details:

Startdatum evenement: zaterdag 8 juni 2024 08:30
Bedrag: gratis
Aantal plaatsen:0
Start inschrijving: donderdag 30 mei 2024 10:00
Eind inschrijving: donderdag 6 juni 2024 00:00

U kunt zich niet meer inschrijven, inschrijving is gesloten!

Op zaterdag 8 juni organiseert de oudheidkundige vereniging Arent thoe Boecop de jaarlijkse (historische) fietstocht. De start is om 8.30 uur vanaf het Gruithuis in de Krommesteeg. Dit keer zal de tocht in het teken staan van de verbondenheid tussen Elburg en Kampen.

Kampen heeft, net als Elburg, een rijk verleden in de Hanzetijd. We hopen deze morgen onder andere een bezoek te brengen aan de Koggewerf. Tegelijkertijd kunnen we ter plekke kennis nemen van de activiteiten van de Kamper Botterstichting met haar bruine vloot.

Bijzonder aan deze tocht is dat het traject door drie provincies gaat: Gelderland, Overijssel en Flevoland.

De tocht heeft een lengte van ongeveer 30 kilometer. De organisatie zorgt voor koffie en thee. Om deel te nemen aan de fietstocht is opgave via de website van Arent thoe Boecop verplicht. Er kunnen maximaal 50 personen deelnemen. Iedere deelnemer fietst mee op eigen risico. Deelname is gratis.

Voor eventuele inlichtingen kan contact gezocht worden met Willem van Norel (willemvannorel56@gmail.com 0525-684595).

U dient ingelogd te zijn om het gehele bericht te lezen. Nog geen account?Inloggen

Inschrijven