Twee nieuwe afleveringen van de Arent thoe Boecast: “Van zwanenhoeder tot de laatste nazaat van ATB en herinneringen oud bestuursleden”

Welkom terug bij de Arent thoe Boecast! We zijn er een tijdje tussenuit geweest, maar vanaf nu zult u weer regelmatig afleveringen van de Arent thoe Boecast kunnen luisteren. Dit is aflevering 15 en dat is gelijk een hele bijzondere. Dit jaar bestaat Arent thoe Boecop vijftig jaar en dat laten we niet ongemerkt voorbijgaan. Eén van de jubileumactiviteiten vond plaats op 19 april jl. Toen hielden we een reünie voor oud-bestuursleden van onze vereniging. Ongeveer dertig oud-bestuurders kwamen in het Gruithuis bij elkaar om herinneringen op te halen en mee te doen aan een heuse pubquiz over de geschiedenis van Elburg. Vier bestuursleden waren zo aardig om hun herinneringen met mij op te halen achter de microfoons van de Arent thoe Boecast. U hoort Hennie Westerink-Zwart, Ad van ’t Hof, Philip Docter en Peter van Beek. Veel plezier!

 

U dient ingelogd te zijn om het gehele bericht te lezen. Nog geen account?Inloggen

Inschrijven