Sfeerwandeling

Details:

Startdatum evenement: dinsdag 12 december 2023 19:00
Einddatum evenement:dinsdag 12 december 2023 22:00
Bedrag: gratis
Aantal plaatsen:0
Start inschrijving: vrijdag 1 december 2023 00:00
Eind inschrijving: zaterdag 9 december 2023 00:00

U kunt zich niet meer inschrijven, inschrijving is gesloten!

De aanmelding voor de sfeerwandeling is vandaag (1 december) stormachtig verlopen. De website kon het even niet zo snel verwerken. Binnen een aantal uren waren alle plekken bezet. We vragen de leden om begrip voor deze situatie.

We kunnen op dit moment helaas geen nieuwe aanmeldingen meer aannemen, anders lopen we op 12 december vast.

Op dinsdagavond 12 december hopen we voor de 16e keer de traditionele sfeerwandeling te organiseren..

We hebben bij iedere sfeerwandeling een centraal thema. Dit keer hebben we gekozen voor het thema: Armenzorg in Elburg. De deelnemers worden geconfronteerd met een afwisselend programma verdeeld over vijf locaties. We verklappen nog niet teveel details, maar een van de onderdelen betreft een wandeling door de stad. Daarnaast zullen op enkele bijzondere locaties korte lezingen worden verzorgd.

U kunt zich vanaf vrijdag 1 december inschrijven via onze website. Opgave (maximaal 2 deelnemers per aanmelding) is verplicht. Er zijn maximaal 150 plekken beschikbaar. Deelname is gratis. Na afloop van de sfeerwandeling is er nog een gezellige ontmoeting.

We verzamelen deze avond om 19.00 uur in de Sint-Nicolaaskerk. De start van het programma op de diverse locaties is om 19.15 uur.

Contactpersoon: Willem van Norel (willemvannorel56@gmail.com).

U dient ingelogd te zijn om het gehele bericht te lezen. Nog geen account?Inloggen

Inschrijven