DAGTOCHT NAAR MÜNSTER

Details:

Startdatum evenement: zaterdag 1 juli 2023 07:00
Einddatum evenement:zaterdag 1 juli 2023 22:00
Bedrag: €25 p.p
Aantal plaatsen:0
Start inschrijving: woensdag 14 juni 2023 07:00
Eind inschrijving: dinsdag 20 juni 2023 06:00

U kunt zich niet meer inschrijven, inschrijving is gesloten!

In het kader van het Hanzejaar organiseert Arent thoe Boecop op zaterdag 1 juli een excursie naar Münster. De Hanzestad Münster is een bijzondere stad met bijzondere historische gebouwen, prachtige kathedralen en interessante musea.

We verzamelen deze dag om 7.45 uur op het Schootsveld aan de Zwolscheweg. Na registratie vertrekt de bus om uiterlijk 8.00 uur vanuit Elburg. Bij aankomst in Münster krijgen de deelnemers eerst koffie/thee en wat lekkers.

Daarna begint het dagprogramma waarbij we onder andere het Stadhuis van de vrede, het Haus der Niederlande (pand van het koopmansgilde) en Stadsmuseum bezoeken.

Uiteraard zal er deze dag aandacht zijn voor de Hanzegeschiedenis, maar ook over de beroemde Vrede van Münster zal iets worden verteld.

De lunch zullen we gezamenlijk gebruiken in een restaurant in Münster.

Vanaf 17.00 uur tot 19.30 uur is er vrije tijd. Op eigen gelegenheid kan dan de stad verder worden verkend, een terras worden opgezocht of een maaltijd worden genuttigd.

De kostprijs van deze excursie bedraagt 25 euro per persoon (inclusief lunch en drankje). Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage uit de subsidiepot Hanzejaar 2023.

Aanmelden is mogelijk via de website van Arent thoe Boecop. Na betaling bent u verzekerd van een plek. Wees er snel bij.

We hopen omstreeks 21.45 uur in Elburg terug te zijn.

Van harte aanbevolen!

U dient ingelogd te zijn om het gehele bericht te lezen. Nog geen account?Inloggen

Inschrijven