LEZING OVER DE HANZE

Op dinsdag 21 maart 2023 organiseert Arent thoe Boecop een lezing over De Hanze in het Nationaal Orgelmuseum aan de Van Kinsbergenstraat in Elburg. De lezing begint om 20.00 uur. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur.

De lezing wordt verzorgd door Theo van Mierlo. Theo is historicus en archivaris en is verbonden aan het Stedelijk Museum in Kampen.
Zoals bekend staat het jaar 2023 in het teken van De Hanze. Het verhaal over De Hanze zal tijdens de lezing uitgebreid worden belicht. Theo van Mierlo is een boeiende spreker. Hij neemt het publiek mee in de tijd dat De Hanze floreerde. Ook zal hij de rol van Elburg meenemen in zijn verhaal.

Zowel leden van Arent thoe Boecop als niet-leden zijn welkom. De toegang is gratis, maar bezitters van de Museumjaarkaart wordt verzocht deze mee te nemen.

U dient ingelogd te zijn om het gehele bericht te lezen. Nog geen account?Inloggen

Inschrijven