Algemene Ledenvergadering Arent thoe Boecop

Op 28 september aanstaande houdt Arent thoe Boecop haar Algemene Ledenvergadering in Ons Huus op de Hoge Enk om 19.30 uur. Hier zal oa het jaarrapport 2020 en de begroting 2021 worden besproken.

Na de pauze zal Willem van Norel een presentatie verzorgen over de nieuwe website www.elburginoorlogstijd.nl Deze website is als aanvulling op het herdenkingsboek Elburg en omstreken in oorlogstijd 1940-1945, vorm gegeven door Annet Land en inhoudelijk gevuld door Willem van Norel. De website zal 23 september aanstaande worden gelanceerd, waarna het toegankelijk is voor alle geïnteresseerden.

Willem zal u meenemen in hoe de website tot stand is gekomen en welke bronnen er gebruikt zijn in de opzet. Daarnaast zal hij uitleggen welke mogelijkheden de website biedt en hoe deze kan worden ingezet voor bv het onderwijs. Hij vertelt graag over welke verhalen, thema’s en nieuwsberichten de website bezoekers kunnen ontdekken. Daarnaast is er uiteraard ruimte voor het stellen van vragen.

De website en het herdenkingsboek zijn genomineerd voor de Gelderse Roos Prijs 2021. Stemmen kan nog tot uiterlijk 1 oktober op de site: www.erfgoedgelderland.nl/formulieren/stemmen/

U dient ingelogd te zijn om het gehele bericht te lezen. Nog geen account?Inloggen

Inschrijven