ANNULERING BEZOEK KAMP VUGHT

Het bestuur van Arent thoe Boecop heeft vanmiddag besloten om de excursie naar Kamp Vught van komende zaterdag te annuleren. We hebben geen keus nu de regering strengere maatregelen heeft afgekondigd. Wij conformeren ons aan deze richtlijnen. U heeft daar ongetwijfeld begrip voor.

Kamp Vught heeft zojuist besloten tot 31 maart dicht te gaan.
We stellen de excursie naar Kamp Vught uit tot een nader te bepalen datum. Het bezoek aan Vught zal wellicht in het komende najaar kunnen plaatsvinden. Iedereen die ingetekend en betaald heeft blijft vooralsnog op de lijst staan.

Dat betekent dat u op voorhand ook in het najaar verzekerd bent van deelname aan deze excursie. Mocht u het al betaalde geld eerder terug willen ontvangen, dan is dat geen enkel probleem. Onze penningmeester stort dan het bedrag (10 euro per persoon) zo spoedig mogelijk terug op uw bankrekening.

We houden u verder op de hoogte via onze website www.arentthoeboecop.nl en/of onze Kroniek.

Voor nadere inlichtingen kunt u eventueel contact opnemen met Willem van Norel (684595) of met onze penningmeester Lammert van het Goor (penningmeester@arentthoeboecop.nl).

U dient ingelogd te zijn om het gehele bericht te lezen. Nog geen account?Inloggen

Inschrijven