Historische maaltijd in teken van maanlanding

Het is elk jaar weer een gepuzzel om een leuk thema te bedenken voor de Historische Maaltijd.

Maar ook dit jaar is de organisatie er samen met de koks van restaurant De Haas in geslaagd om een heerlijk menu samen te stellen.

Wat we voorgeschoteld krijgen blijft nog even geheim, maar het thema kunnen we al wel verklappen.

Vijftig jaar geleden is de eerste mens op de maan geland en dat feit hebben we dit jaar als thema genomen. U krijgt een boeiende avond aangeboden met feiten over de geschiedenis van de ruimtevaart en natuurlijk zal het eten ook weer aangepast worden aan dit thema.

We zien u graag op 7 november bij restaurant de Haas vanaf 18.30 uur.  U kunt zich aanmelden en betalen via de website vanaf 1 oktober en u kunt de kosten à € 23,50 p.p. storten op rekening nummer NL03RABO0129217484, onder vermelding van Historische Maaltijd.

U kunt u inschrijven tot 1 november 2019.

U dient ingelogd te zijn om het gehele bericht te lezen. Nog geen account?Inloggen

Inschrijven