WANDELEN IN KAMP WESTERBORK

Op zaterdag 11 mei organiseren we een excursie naar Kamp Westerbork. Gewoonlijk hebben we begin mei een wandeltocht op ons programma staan. Dit jaar combineren we de wandeltocht met een bezoek aan het voormalige Kamp Westerbork. De tocht vanaf het museum naar het kamp is ongeveer vier kilometer. Dit jaar is het echter voor de niet-wandelaars mogelijk om dit gedeelte per pendelbus af te leggen. Ook de terugtocht in het kamp kan eventueel per bus worden gedaan. De rondleiding in het kamp duurt ongeveer een uur.

In het voormalige Kamp Westerbork zullen twee deskundige gidsen ons rondleiden. Bijzonder is dat de bekende televisieregisseur, programmamaker en schrijver van diverse oorlogsboeken, Ad van Liempt, deze morgen een lezing zal verzorgen over kampcommandant Albert Gemmeker. Zijn boek over Gemmeker is een paar dagen daarvoor verschenen. Arent thoe Boecop beleeft dus deze morgen een primeur!

We willen deze morgen om 8.30 uur per bus vertrekken vanaf Het Schootsveld.  De kosten bedragen € 35,00 persoon. Er kunnen maximaal 50 mensen mee. Aanmelden en betalen kan vanaf 1 april via onze website. Bij problemen met het inloggen kunt u contact opnemen met onze websitebeheerder Rob Besteman. Zijn emailadres is rob-besteman@live.nl

Voor verdere inlichtingen kunt u contact opnemen met Willem van Norel (0525-684595).

U dient ingelogd te zijn om het gehele bericht te lezen. Nog geen account?Inloggen

Inschrijven