Nieuwjaarsreceptie druk bezocht

Op zaterdag 3 januari hield Arent thoe Boecop de nieuwjaarsreceptie in het Gruithuis. Ook dit jaar werd deze ontmoeting druk bezocht door de leden. Vicevoorzitter Willem van Norel blikte in zijn nieuwjaarstoespraak vol trots terug op het afgelopen jaar waarin het 40-jarige jubileum de rode draad van het jaarprogramma vormde. Hoogtepunten zoals de verschijning van de Canon van de gemeente Elburg en het standaardwerk Joods leven in Elburg werden onder andere gememoreerd. Maar er werd ook teruggekeken naar de jubileumreceptie, de lezing van Hans Goedkoop en het bijzondere concert van het Gelders Fanfare Orkest. Kortom: een jaar vol hoogtepunten! Na de toespraak konden de leden het glas met glühwein heffen. Daarna was er nog een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje.

U dient ingelogd te zijn om het gehele bericht te lezen. Nog geen account?Inloggen

Inschrijven