Kerkenpad wandeling d.d. 11 mei jl.

Onder een koud en waterig zonnetje vertrokken zaterdagmorgen 11 mei jl. ca. 50 mensen vanaf het Gruithuis voor de jaarlijkse wandeling van Arent thoe Boecop.

De route ging deze morgen via paden en binnenwegen rond Elburg richting Landgoed Schouwenburg waar een koffiestop geregeld was.

Na deze stop splitste de groep wandelaars in twee groepen, t.w. een groep die de lange route van 25 kilometer liep en die de korte route van 12 kilometer aflegde.

De wandelaars van de lange route zetten hun wandeling voort over landgoed Zwaluwenburg, door de bossen via de Johannahoeve en de zandverstuiving naar de boerderij van Dirk van de Poppe, waar voor deze groep een koffie en/of theestop was georganiseerd.

De route ging daarna verder via het Poppepad, de Verbindingsweg, Grevensweg en landgoed Klarenbeek, via de Kerkdijk richting Elburg.

De wandelaars van de korte route maakten na de koffiestop een ronde over landgoed Schouwenburg, terug naar de Broekdijk en via het pad door de wei, langs de Beek naar de Jukweg en daarna via de Puttenerallee richting landgoed Old Putten terug naar Elburg.

Alle deelnemers waren enthousiast over de gekozen routes en de organisatie van Arent thoe Boecop.

U dient ingelogd te zijn om het gehele bericht te lezen. Nog geen account?Inloggen

Inschrijven