Rabobank Clubkas Fonds 2013

Veel verenigingen kunnen een extra steun in de rug goed gebruiken. Om een handje te helpen, heeft Rabobank Noord Veluwe het Clubkas Fonds opgericht. Het Clubkas Fonds is een prachtige kans om wat extra inkomsten te verkrijgen. En het mooie is dat niet de Rabobank, maar de leden van de bank bepalen welke verenigingen vanuit het fonds ondersteund worden. Arent thoe Boecop heeft zich, evenals de voorgaande 2 jaren, aangemeld voor dit Clubkas Fonds. In de voorgaande jaren heeft Arent thoe Boecop jaarlijks ongeveer 2.000 euro mogen ontvangen uit dit fonds. Hoe het werkt? Elk lid van de Rabobank Noord Veluwe mag dit voorjaar weer stemmen op een vereniging die hij of zij een warm hart toedraagt. Het principe is simpel: hoe meer stemmen, hoe meer geld voor de vereniging. Elke stem zal naar verwachting ca. 10 euro waard zijn. Doe ons een plezier en stem – als u lid bent van de Rabobank – op oudheidkundige vereniging Arent thoe Boecop. U kunt stemmen via de website van de Rabobank.

U dient ingelogd te zijn om het gehele bericht te lezen. Nog geen account?Inloggen

Inschrijven