Dialectavond in Oostendorp

Op woensdag 30 januari as. vindt – traditiegetrouw – een dialectavond plaats in Oostendorp, georganiseerd door oudheidkundige vereniging Arent thoe Boecop. Tijdens de dialectavond wordt op speciale wijze aandacht besteed aan onze streektaal. De dialectavond vindt plaats in het Buurtgebouw (Zuiderzeestraatweg, Oostendorp) en begint om 19.30 uur. De toegang is gratis.

De vorige edities van de dialectavond zorgden voor een overvolle zaal en enthousiaste reacties van het publiek. Voor oudheidkundige vereniging Arent thoe Boecop is dit een goede reden om dit evenement ook dit jaar weer te organiseren.

Het programma bestaat uit een aantal voordrachten in het plaatselijke dialect. Daarnaast worden onder, begeleiding van orgelmuziek, Oudhollandse liedjes gezongen. Tijdens de avond vindt ook nog een verloting plaats waarmee smakelijke prijzen te winnen zijn. Loten zijn in de zaal verkrijgbaar (1 euro per stuk, 4 loten voor 3 euro). De algehele leiding en presentatie van de avond is in handen van Rietje Westerink.

De dialectavond wordt live uitgezonden door Lokale Omroep Elburg. De uitzending is te beluisteren via 105.5 FM – 93.10 MHz, of via www.loe-elburg.nl (LOE live).

De dialectavond vindt als vanouds plaats in het Buurtgebouw in Oostendorp en begint om 19.30 uur. De toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening. Ter bestrijding van de onkosten wordt na afloop een collecte gehouden.

U dient ingelogd te zijn om het gehele bericht te lezen. Nog geen account?Inloggen

Inschrijven